NIEUWS

30-6-2022: RVK- barbecue op 18 september

Heb je je al aangemeld voor de nazomer bbq van RVK op zondagmiddag 18 september? DOE HET NU!

Het wordt een relaxte middag met een lekkere hap en een verfrissende drankje. Het biedt de gelegenheid elkaar ook eens in een andere setting te leren kennen en over alledaagse- en vakantiebelevenissen te babbelen. Uiteraard zijn partners en gezinsleden ook van harte welkom om mee te genieten en de sterke verhalen te onderstrepen.

Kijk hier voor informatie en aanmelden voor de  bbq  op zondagmiddag 18 september as. 

16-6-2022: RVK-dag 18 september as

Kijk hier voor informatie en aanmelden voor de de RVK-dag  op zondagmiddag 18 september as. 

16-6-2022: clubblad 't Trimmerke

Trimmerke 290  wordt deze week weer door een aantal vrijwilligers van RVK bij de leden thuisbezorgd. 
Blijf de redactie mailen over jouw activiteiten. Het clubblad is van en voor ons allen samen. We zien je mail graag binnenkomen via clubblad@kranenbroek-echt.nl
In het clubblad deze keer ook meer informatie over de RVK-dag op zondagmiddag 18 september as.

Datum voor het inleveren van kopij: 20 juli aanstaande.

Mocht je binnen een week, na plaatsing van dit bericht, nog geen Trimmerke hebben ontvangen, neem dan even contact op met de redactie:
 
clubblad@kranenbroek-echt.nl

14-6-2022: Vaderdag 19 juni

Na de training, op zondag 19 juni, zorgt de activiteitencommissie voor een hapje en een drankje bij de schuilhut in 't Kranenbroek. Alle leden zijn van harte welkom!

13-6-2022: Loop - en RVK-agenda

Ben je op zoek naar een mooie loop om aan deel te nemen?  Kijk dan in onze loop en RVK-agenda voor tips!

4-6-2022: Vooraankondiging Come and Run

Come and Run, georganiseerd door Recreatiesport Vereniging Kranenbroek Echt, gaat op woensdag 14 september aanstaande weer van start.

Met het volgen van de cursus Come and Run word je als beginnend loper op weg geholpen om op een verantwoorde manier hard te lopen. De cursus maakt het mogelijk om, onder begeleiding in een kleine groep, in 8 weken tijd een afstand van 5 km of 30 minuten aan een stuk hard te lopen. Geadviseerd wordt om je aan te melden voor de cursus indien je blessurevrij bent.

De cursus wordt op woensdagavond gegeven in Leisurepark de Bandert en op de zondagmorgen in natuurgebied Kranenbroek. De kosten per deelnemer bedragen € 25.

Nadere informatie mbt inschrijven voor deze cursus volgt tzt in onder andere ’t Waekblaad en natuurlijk op onze website onder de link Come&Run

1-5-2022: Trainingsschema week 18 t/m week 27

Maurice Eberson heeft de trainingsschema's voor de komende weken weer gemaakt. Voor groep 1-2-3 en groep 4-5. Heb je vragen over het schema? Stel ze aan je trainer.

30-4-2022: Conconi-test

Wie gaat er mee naar de atletiekbaan in Weert voor de Conconitest volgende week vrijdag 6 mei 19:00 uur?
We vertrekken om 18:15 vanuit de Bandert kosten zijn € 10. Laat Maurice Eberson weten of je mee gaat via app: 06-25475927 of mail: maurice.eberson@ziggo.nl Dan kan hij de organisatie laten weten met hoeveel personen we komen. Extra informatie zie website www.avweert.nl

23-4-2022: Het Vergeten Kind

Op zondag 10 april jl werd de Goede Doelen Bosloop gehouden. Met een totale donatie van € 464 heeft RVK een bijdrage geleverd aan het realiseren van de doelstelling van Stichting Het Vergeten Kind.
Dank aan de deelnemende lopers, de bezoekers, de activiteitencommissie en de goede doelencommissie voor het behalen van zo'n mooi resultaat!

11-4-2022: Start zomertraining woensdagavond

Op woensdagavond 13 april as gaan we weer beginnen met de zomertrainingen die, voor alle groepen, om 19.00 uur starten bij de Schuilhut in ’t Kranenbroek.

10-4-2022: Foto's en uitslag Goede Doelen Bosloop

De uitslag en de foto's van de Kranenbroeker Bosloop van april. De laatste van dit seizoen.
De volgende serie Kranenbroeker Boslopen gaan weer van start op 11 september. Daarna elke tweede zondag van de maand tot en met april 2023.

2-4-2022: Goede Doelen Bosloop

Weer ☀️ of geen weer 🌨 op zondag 10 april is het zover: de Kranenbroeker Goede Doelen Bosloop waarbij de gehele opbrengst naar Het Vergeten Kind gaat. Meer info vind je hier.

20-3-'22: Kranenbroeker Goede DoelenBosloop 10 april

Recreatiesport Vereniging Kranenbroek organiseert jaarlijks in de maand april een Goede Doelen Bosloop. Dit jaar gaat de opbrengst naar STICHTING HET VERGETEN KIND
Iedereen, jong en oud, wedstrijdatleet én beginnend loper kan meedoen, op zondag 10 april, aan deze Kranenbroeker Goede Doelen Bosloop.

Stichting HET VERGETEN KIND strijdt voor kinderen die het moeilijk hebben. Helaas is een veilig en liefdevol thuis voor duizenden kinderen in Nederland niet het geval. Het doel is dat al deze kinderen zich gehoord en gezien voelen, zij op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen. Zodat ze hun eigen plek vinden in de maatschappij.
Klik hier voor inschrijfkosten, parcours enz. 

Na afloop wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje bij de schuilhut. De opbrengst hiervan gaat ook naar HET VERGETEN KIND.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn maar wel HET VERGETEN KIND willen steunen maak dan een bijdrage over op NL 38 RABO 01420036374 ten name van Recreatiesport Vereniging Kranenbroek. Onder vermelding van “HET VERGETEN KIND”.

13-3-2022: Foto's en uitslag Kranenbroeker Bosloop maart

De uitslag en de foto's van de Kranenbroeker Bosloop.
De volgende en laatste Bosloop staat gepland op: 10 april aanstaande.
Dit is onze Goede Doelen Bosloop: De gehele opbrengst is voor Het Vergeten Kind.

11-3-2022: Opschonen parcours

Na gedane arbeid, ligt voor aanstaande zondag 13 maart het Kranenbroeker Bosloop-parcours er weer keurig bij. Én na gedane arbeid was de koffie ☕️ lekker, de vlaai 🍰 weer heerlijk en het zonnetje ☀️heel aangenaam!

4-3-2022: Kranenbroeker Bosloop 13 maart

Op zondag 13 maart 2022 wordt er weer een Kranenbroeker Bosloop georganiseerd in het prachtige natuurgebied Kranenbroek in Echt.
Voor, tijdens en na de Kranenbroeker Bosloop worden bij de schuilhut door Fenne Vergoossen, leerling van het Connect College wafels verkocht. Met het kopen van wafels lever je een bijdrage in de kosten die Fenne zal maken voor een educatieve reis naar Oeganda. Tijdens deze wereldburgerstage zal zij samen met Oegandese jongeren aan een project werken in het kader van de Stichting Global Exploration.
Klik
hier voor starttijden (!! deze zijn weer als vanouds!!), afstanden, routes en verdere info.
NB: Noteer alvast in je agenda: De achtste en tevens laatste Kranenbroeker Bosloop staat gepland op zondag 10 april. De Bosloop van april is onze jaarlijkse Goede Doelen Bosloop. Dit jaar is de gehele opbrengst van de Bosloop van april voor Stichting Het Vergeten Kind.

22-8-2018:  50 oefeningen voor hardlopers

Uit de Runner's World 50 oefeningen waarmee je je kracht vergroot, blessures voorkomt en simpelweg een betere hardloper wordt.