COME AND RUN

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN!

COME AND RUN 2018 (4)

In tijdschriften, kranten, week- en dagbladen wordt veel aandacht besteed aan het belang van bewegen. Hoewel de meningen hierover verdeeld zijn zal iedereen “een gezonde geest in een gezond lichaam” willen nastreven. Dit kan bijvoorbeeld door op een verantwoorde wijze hard te lopen.

Maar hoe doe je dat?

Recreatiesport Vereniging Kranenbroek bied je de helpende hand. Door deel te nemen aan de cursus ‘Come and Run’ word je als beginnend hardloper, onder begeleiding van een ervaren loper/loopster en in een kleine groep, in 8 weken naar een bepaald doel geleid. Bijvoorbeeld een afstand van 5 km of minimaal 25 minuten aan een stuk hardlopen.

De trainingen worden gegeven op de woensdagavond en op de zondagmorgen.

De trainingen op de woensdagavond vinden plaats in “Leisurepark In de Bandert” te Echt. De eerste training is op woensdagavond 19 september 2018 van19.00 uur tot 20.15 uur. Wij heten je dan van harte welkom bij de sporthal In de Bandert.

Op de zondagmorgen vindt de training plaats in natuurgebied Kranenbroek.
Wij starten vanaf de schuilhut om 9.30 uur.

Vóór aanvang van de trainingsperiode organiseren wij op maandag 17 september a.s. een kennismakingsbijeenkomst waarbij aandacht wordt besteed aan kleding/schoeisel en bewegings- en voedingsaspecten. Tevens kan kennis worden gemaakt met de deelnemers en de begeleiders. Over de locatie van deze bijeenkomst word je na aanmelding geïnformeerd.
De kosten per deelnemer voor de gehele cursus bedragen € 25.

Wij benadrukken dat de cursus bedoeld is voor lopers en loopsters die op een verantwoorde manier het hardlopen onder de knie willen krijgen. Daarnaast is de cursus zeer geschikt voor leden van RVK die opnieuw willen starten met hardlopen, bijvoorbeeld na een langdurige afwezigheid in verband met een blessure of anderszins.

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN!
Meer informatie over Recreatiesport Vereniging Kranenbroek is te vinden op deze website.